Thursday, 15 March 2012

Gelagat Sendiri ^^


Assalamualaikum & Hye ^^
Hari ini macam biasa .. Ama pergi ke broga untuk belajar bawak kereta ^^ heheheh .. sampai je at sana dalam pukul 7.50AM , terus belajar bawak kereta .. oke , ama boleh bawak .. tapi kenapa PARKING AMA TAK PERNAH LEPAS !!!! hahahha .. kelakar an ?? oke , dalam pukul 8.50AM , ama belajar bawak motor plak .. ama bukannya tak boleh bawak pun , hehehehe .. ama cuma tak ingat step dia je .. lepas dari Emergency Break , matikan enjin moto , tongkat motor , pergi ambik resut , pas tu pakai topi keledar , betulkan side mirror , cek lampu depan dan belakang , cek lampu sisi kanan (depan dan belakang) , cek lampu sisi kiri(depan dan belakang) , tengok lampu break , start moto , angkat tangan kanan dan pandang belakang kanan , angkat tangan kiri dan pandang belakang kiri , pandang kanan , pandang kiri , masuk gear , dan jalan !


hahahha , betul tak ?? ama tak pernah nak ingat mende mende tu ^^ baik kan saya ??? kekeke .. ama abis bawak moto dekat pukul 11.00AM la jugak .. lepas tu , bawak kereta balik .. dah bawak 3 kali daam litar , pak ya bawak keluar ... pergi jalan A .. oke , ama mamai ! saya cepat lupa !!! around 12.00PM , pak ya kata buat QTI dengan cikgu kelas memandu tu ! oke ! ama gelabah ! jujur ! muka garang seyh !!! masuk masuk je kereta , enjin mati ! ohh tidak ! tak pernah ama bawak , enjin mati ! dah sampai kat bukit , mati lagi ! masuk parking , mati lagi ! masuk 3 penjuru , mati jugak ! korang bayangkan la perasaan ama masa tu ! masa belajar dengan pak ya , elok je .. enjin tak mati pun .. if mati pun , masa buat Parking saja ! arrrhhhh !!! stress doe ! macam nak ambik exam SPM ! pehhhh ! ama habis around 12.30PM , dah habis , pak ya ajak balik .. oke .. ama diammmm je ! sumpah takut ! hahahahah .. kelakar an ??? kekekeke ...



2 comments:

  1. Excellent blog& presentation. Keep writing more and more. I voted for your blog and suggested your blog to my friends also.
    2003 Mazda Tribute AC Compressor

    ReplyDelete