Friday, 9 March 2012

Bosan Doe !


Assalamualaikum and hye ^^
Ama nak story nie .. Tau pasal apa ??? hahahah ... nenek ama dah tak de kat rumah .. Dia pergi rumh makcik kat Mantin ^^ 
Waaahhhh ! Bosannya ! Selama ni if dia ad kat rumah , mesti aku nk gaduh ngan dia ... malam nie , dah tak gaduh ngan dia .. Akakakka ^^ Ama tak tau nak buat apa sekarang nie :( 
Kalau dulu , if bosan je baca buku , buat keje sekolah ke , 
ulangkaji ke , tapi sekarang , terperap je dalam rumah ni .. 
Asal hari minggu je pergi Broga , asal hari minggu je pergi Broga .. Lain la kalau pergi Midvalley ke , Pavillion ke , Times Square ke , 
baru la ama tak bosan ... hahhahaha .. ada sesapa nak bagi ama program ??? kekekekeke ^^


No comments:

Post a Comment