Tuesday, 27 March 2012

Ekspo Selangkah ke UITM ^^

 Assalamualaikum & Hye ^^
ohh ye , korang tau pasal Ekspo Selangkah ke UITM tu ?? actually , ama just tau dalam internet je .. then , abah suruh la alang and ama pergi dengan sorang anak kawan abah dan kawan ama , norani namanya ^^ mula mula tu kitaorang je .. tapi anak kawan abah tu tak jadi pergi , so .... abah suruh ama , aini , alang dan adik pergi .. ama and aini tak tau apa apa .. *kesiankan* hahhaha ... kitaorang gerak dalam pukul 9.00AM , baikkan ??? hahhaha , sebabnya ama and alang bangun lambat :) kekekkeke .. mau pagi tu kene 'ceramah' dengan abah ! kitaorang sampai UITM tu around pukul 11.00AM sebab alang pergi balik rumah dia kat Shah Alam .. sampai UITM , pukul 11.00AM , perhhh ! ramainya ~~ ama dengan aini tak selesa sangat bila ramai orang sebab pening kepala ^^ *ngada ngadanya* lepas pusing sana sini , dalam pukul 12.30AM kitaorang pergi lunch dengan sedara ama , Faidhi namanya ^^ dia budak UITM kat Induk Shah Alam tu .. belajar medik .. dia memang pandai :) kitaorang pergi lunch kat McD ^^ hehhehe .. pukul 1.00PM lebih lebih gerak balik ... tapi disebabkan traffic jam , kitaorang sampai rumah pukul 2.30PM ... hhuhuu .. dah la mengantuk ! kkekekke ..





No comments:

Post a Comment