Tuesday, 20 March 2012

Menggigil Buat Pertama Kalinya ~


 Assalamualaikum & Hye  
Korang mesti pelik an kenapa ama letak gambar anjing nie ? Begini kisahnya : tadi ama pergi hantar adik pergi tuisyen naik moto smash .. moto tu pakai clutch , mean .. setiap kali nak tukar gear kena tekan cluth .. oke , ama first time bawak moto tu , masa tu dah belaja dengan alang , tapi asyik mati je .. so , tadi ama antar adik , oke la .. tapi ter'MATI' kat depan kedai mamak .. tu tak malu la sangat an ?? oke .. ni nak balik rumah ni , ama pun bawak la ... bawak punya bawak punya bawak , nak masuk simpang rumah ama nie , moto 'MATI' ! oke , ama dah cuak bab area tu ada anjing ! ama betul betul STOP kat sebelah rumah yang anjingnya BESAR ! ama start balik , oke .. bila nak jalan mati ! time tu pulak ama nampak ada binatang gerak gerak ! korang tau apa tu ?? ye , salah ! bukan Kucing , tapi ANJING ! ama pun start lagi sekali , oke ! nak jalan ni , mati ! anjing tu dah dekat , betul betul sebelah je ! suma anjing kat situ dah mula menyalak ! ama pun start dan bawak ! alhamdulillah , boleh ! dah sampai umah nie , turun moto , bukak pagar , ama perasan yang ama da menggigil ketakutan , hanya sebab Anjing tu ! selama ni baik jalan kaki , lalu sebelah anjing pun macam lalu sebelah kucing je ^^ huhuhu .. sekarang nie ama masih lagi menggigil dan ..... apa ??? air mata mengalir ?? :) malunya ~~~ nasib baik takda sesapa at rumah ^^ huhuhu ...
(MENAKUTKAN)



No comments:

Post a Comment