Wednesday, 28 March 2012

New Kpop Song :)

 Assalamualaikum & Hye :)
Annyeonghaseyo ~ mesti korang tau apa tu ^^ hehhehe .. it's mean HAI / HELLO :) 
ohh ye .. kepada mereka mereka yang mengetahui tentang dunia KPOP ni , mesti korang tau lagu lagu yang terbaru kan ?? hehhehe . amacam ??? korang enjoy tak ?? ama enjoy ! hehehe , even lagu baru tu dari kumpulan yang lain .. tau kenapa ama cakap macam tu ?? sebebnarnya ama ni peminat setia SUPER JUNIOR , walaupun tak dapat pergi tengok konsert diaorang.. huhuhuhuhu ... *tertacink lak* *bebalik pada tajuk entry ama ni* 
sebenarnya ama nak tanya nie .. sapa dah dengar lagu terbaru Exo , Big Bang , Tony & SM☆SH dan Shinee ??? sapa ???? hhahha ..belum dengar ?? kesiannya !! meh sini , ama bagitahu ^^
       
1. Exo - History


2. Exo - What Is Love


3 . Big Bang - Blue 


4. Big Bang - Bad Boy


5. Big Bang - Fantastic Baby 


6. Tony & SM☆SH


7. Shinee - Sherlock 


Amacam ??? korang dah dengar ke belum ??? heheheh ...

p/s : klik gambar gambar tu sekiranya korang nak dengar .. 

Jangan Lupa Tekan Salah Satu :


No comments:

Post a Comment