Friday, 23 March 2012

Pengalaman II

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
ama nak bagitahu ni , sebeum korang bace entri ni , korang kene baca ENTRI INI .. kalau korang dah bace , takpelah .. ama just bagitahu sahaja .. kan ?? ama selesai buat test on the road dalam pukul 9.45AM .. sekejap je rasanya ! masa belajar dengan pakya habis buat on the road pun dah 30 minit ke 1 jam ! huhu .. oke , test on the road ama lulus ! 
ama dapat 17/20 ^^ percaya atau tak , ama dah lulus !!! hahhaha .. oke , lepas dah buat test on the road , kena sambung buat test kat litar pulak ! ada sorang pegawai perempuan nie , dia jaga kawasan bukit .. perhhh ! GARANG !! semua takut termasuk ama .. 
tepat jam 10.15AM , giliran ama pulak .. macam biasa , ama mulakan dengan
lafaz Bismillahirrahmanirrahim ... ama pun buat lah test kat bukit , lulus ! then , pergi nak buat parking .. ohh tidakkk ! perkara yang paling ama BENCI !!!!!! korang nak tau ?? 
ama habiskan 4 minit lebih masa buat parking tu .. nak tau kenapa ?? masa nak masuk parking tu oke je .. tapi masa nak keluar parking , enjin mati ! ama dah takut !!! kot kot la FAIL !! tapi alhamdulillah , selagi ama tak buat lebih daripada 5 minit , oke la ^^ 
akhir sekali , ama buat tiga penjuru(3 pointer) .. lulus dengan jayanya !!! bahagianya hiduppp !!! hhahahah .. tau kenapa ?? ama dah tak payah berkorban masa tidur ama hanya nak pergi ke BROGA :) *jahatnya* tapi kan , ama kene pergi Broga lagi untuk test moto pulak .. ama test pada 6/4 nanti ^^ so , doakan ama :) 





No comments:

Post a Comment