Wednesday, 21 March 2012

Saat Paling Menggerunkan dah tamat !

 Assalamualaikum & Hye ^^
korang dah tentu tau resut SPM korang kan ?? amacam ??? korang puas hati tak ?? hahahha .. tolong ! tolong jangan tanya result ama berapa .. yang pasti , ama tak sepandai orang lain ..  ama hanya mampu buat apa yang ama boleh buat ^^ ohh ye , thankss to my friend Azriena , Basyirah & Aisyah ^^ thnxx sebab ecah tumpangkan ama pergi jusco and belanja kitaorang ^^ thanxx jugak kat Az bab sudi hantar ama balik sedangkan rumah kitaorang jauh !!! hahahha .. takdelah sampai 10 KM ^^ jujur ar , thanxx sangat sangat ^^ nanti tak tau la pulak bila nak jumpa lagi .. yela , masing masing dah keje .. nanti ada pulak yang sambung belajar .. kan kan ?? heheh .. good uck untuk kita yang bakal menempuh alam yang seterusnya ! hahah ^^
Ama Sayang Korang Bertiga termasuk Noraini ^^



5 comments:

  1. hahahaha sgal...pape pon 13 n 14 WAJIB kosongkn jadual..hahaha

    ReplyDelete
  2. insyaallah ^^
    tp aku tumpang kau aku pape pun ... Oke ?? boleh x ?? hahahah

    ReplyDelete
  3. hahahah..ko doa2 ak cpt2 g test ngan jpj la.hahah

    ReplyDelete
  4. hahhaa .. okai ^^
    kete xpe lg ^^
    tp nnti jam la ^^
    kekek .. kita naik moto ^^
    minya aku tanggung ^^

    ReplyDelete
  5. tu la psal..tp k tkot nk bwk mto g bdar..g lesure mall pon x brani..hahhah

    ReplyDelete