Monday, 19 March 2012

Seram Seyh !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
arhhhh ~! tension !! stresss ! korang tau kenapa ama macam ni , kan ?? hahhaha .. jujur ar , kita tak tau apa yang akan terjadi pada 21/3 ni :( huh ! bulan 3 tahun nie merupakan saat yang menakutkan !!! kekekeke ... stress gila ! pakcik makcik dah mula menanya , jiran tetangga dah mula busy body ^^ ohh ye , abah cakap ama sambung study kat UITM Sabah or Sarawak ! omo ~ jujur ar , saya taknakkkk !!!!! jauhhhh doe ! if nak suruh ama berdikari pun , jangan lah hantar ama jauh sangat .. hantar la kat kampung (perlis/kedah) ke , kelantan or terngganu ke .. adoiii ~! jauh sangat tu ! dah la tak da sesapa yang ama kenal ! huhuhuhu .. apa kata korang join ama , nak ?? leyh kenal kenal ^^ hehehehe :) 



No comments:

Post a Comment