Saturday, 7 April 2012

Aktiviti Pada 6/4/12

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
lamanyaama tak update blog ! rindunya ~! kekekek .. bukak buka je blog , ama terus bukak blog abg ben ^^ heheheh .. nak tau perkembangan anak dia , Qhaliff ^^ sedap nama tu :) kekekek ..  ohh ye , ama nak story pasal semalam bab semalam , ama ada test moto ^^ hehehhe .. takut la jugak , tapi alhamdulillah , ama LULUS ! kekekke ... sambil tunggu sorang lagi , kak nani namanya .. Ama sempatlah tangkap gambar orang yang test kereta ! ramai ~! ohh ya , dari yang ama tengok , sapa yang pergi on the road , dapat JPJ perempuan , MAJORITI nya FAIL ! kesiankan ~! tak ramai yang LULUS on the road bagi mereka yang dapat JPJ perempuan :) hehehehe .. 


oke ?? hehehe .. lepas tu , dalam pukul 1.00PM , ama , kak nanie and pakya pun on the way nak balik .. dah nak dekat sembahyang jumaat nie , pakya pun  berenti dekat masjid mana tah ? tapi keluar kat jalan Grand Saga .. hehehhe .. kak nanie test kereta , kesian kat dia ! dia FAIL ! 10 jam belajar kereta , sayangnya ! sepanjang perjalanan tu dia menangis ! huhu :'( dia ada cakap ama , 'untunglah ama , beban nak buat lesen dah abis !' hehhehe ... ohh ye , ama sampai rumah dekat pukul 2.30PM .. pas tu , dalam pukul 3.00PM , ibu ajak pegi econsave(alam damai) bab nak beli pampers tok .. ama pun ambil kesempatan nak beli cassing handphone .. hehehhe .. korang rasa cassing ni untuk handphone apa ??? lawa tak ?? kekekke ^^


hehehe .. petang pulak , naah(kakak ama) bawak balik chocolate easter egg yang diberi oleh tetamu kat hotel tempat keje naah .. heheheh.. ama sempat lah tangkap gambar .. hehheh .. modelnya ialah : Muhammad Sharul Aqil yang berusia 4 tahun ^^
*klik yang CHOCOLATE tu untuk tau macam mana rupanya ^^




Comel Bukan ?? heheheh .. Petang pulak , lepas anak sedara ama penat main , tak kesah lah main apa pun .. Lori ke , Badminton ke , Bola ke , mesti beli aiskrim! haahhaha .. Inilah gambarnya ~! Modelnya ialah : Muhammad Sharul Aiman(abg) yang berusia 6 tahun & Muhammad Sharul Aqil(adik) yang berusia 4 tahun ^^ 





Malam pulak , ada orang datang rumah bab nak ziarah abah .. hehehhe ..  Just buat air teh dan goreng apa yang patut :)

TAMAT aktivitiku !



No comments:

Post a Comment