Tuesday, 3 April 2012

Hobi Yang Tak Seberepa

 Assalamualaikum & Hye ^^ 


Ama nak tau , apa hobi korang selain menari , dengar music , melayari internet , berchatting dan lain lain lagi .. macam , korang suka baca buku apa ?? best ke ?? 
hhehehe .. ama nak cite hobi ama dulu .. hobi yang dah lama ama tinggalkan .. 
tak silap dah 3 tahun ...?? oh ye , first time bace komik macam ni bab masa dulu(2009) , ama selalu pinjam komik dari Azriena  dan someone yang di panggil seby(sabrina) ... diaorang ni memang gila komik ! dulu , if pegi rumah seby , memang banyak 
gila komik dia ! Az punya pun sama ... siap simpan dalam kotak ! 2 kotak , kot ??
hehehehe .. gambar kat bawah ni komik ama .. dah lama sangat tinggal dunia komik nie .. hehhehe .. kali ni sambung balik hobi lama :) layannnnn ~














10 comments:

  1. wah.. semua buku anime.. deno suka tengok citer anime! :)

    ReplyDelete
  2. @deno : ama teringin nk tengok citer anime , tapi tu la .. parents ama x beli channel animax ! so , layan komik saja ^^

    ReplyDelete
  3. raihan pon suke layan. ade byk koleksi jgak..=)

    ReplyDelete
  4. @nuraihan : hahaha .. best kan ????

    ReplyDelete
  5. best kn layan komik2 mcm tu..
    model nye chumel2 n macho2 hikhikhik

    ReplyDelete
  6. @♥ Cik EylaDiLLa ♥ btol btol .. mamat mamat nya suma comey comey ^^ heheheh ♥

    ReplyDelete
  7. kasih dulupun suka baca komik cam ama nie.. tp lepas kawin dah tinggal tp masih baca novel... hubby x bg dah beli komik nie.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. @ Sha ; hahaha .. tak pe la .. lgpun komik utk dak dak je ^^

    ReplyDelete