Sunday, 15 April 2012

On The Way ke rumah lagi satu ^^

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
akhirnya , ama dapat update blog hari ni bab baru lepas bagi anak buah ama tido .. hehhehe .. so , ama nak citer ni ... hehhehe .. ama dah lama tak pergi ke Lenggeng at Negeri Sembilan tu .. boleh kiralah ama baru pergi berapa kali .. ehhehe ... hari ni , masuk 10 kali ama baru pergi .. the most yang selalu sangat pergi sana dah tentulah my parents and my anak buah ^^ ama tak berapa sangat .. baikkan ??? kekkek . ohh ye , perjalanan dari Bandar Damai Perdana ke Lenggeng mengambil masa dalam 45 minit .. *taktau lah kalau korang or parents korang yang bawak* hihiihih ^^ so , sepanjang perjalan tu , my father bukak lagi Wali Band , so ama and anak buah ama nyanyi le .. hehhehe ^^ macam macam perangai budak budak tu .. boleh migrain ama di buatnya ! hehehe .. oke , around pukul 9.00AM lebih lebih baru sampai Lenggeng .. so , ama and parents tukar baju and mulakan operasi ! hehhehe .. for the first time , ama cabut pokok ubi ! hahahha .. kelakar tol ! penat gila ! kekekeke .. sampai ama surrender awal awal bab sakit pinggang ^^ *alasan semata mata* tepat jam 10.30AM ke atas , kitaorang pun beradu buat seketika .. bab dah penat sangat kan ?? hahhaha .. dalam pukul 11.00AM kitaorang bersiap nak balik bab aiman buat perangai ... tak pepasal ama pun kena marah ! perhhh ! abah ada cakap masa otw nak pegi lenggeng tadi .. dia cakap 'na , balik nanti ang belajar bawak kerete .' Omo ! korang tau kereta apa ?? Accord ! bukan nak berlagak ke apa , just nak bagitau ni , ama tak pernah sentuh kereta yang panjang ? besar ? ama dah la rendah sikit ! so , saya takuuutttt ! hahahha *poyonya!* jadi , lepas dari pekan broga abah stop tepi jalan , and mula lah kisahnya ...... ama bawak kereta tu dalam keadaan yang tak berapa selesa .. kereta tu besar , selama ni belajar just bawak kereta kancil(manual) , viva(masa test) and kereta ibu(jazz) .. tu je .. alih alih wa dapat accord ! memang blank pale otak aku ! kekkeke .. apa apa pun , terbaikkkk !






No comments:

Post a Comment