Monday, 2 April 2012

"SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING"


Assalamualaikum & Hye ^^
Bukak bukak je blog , ama tgk ramai orang yang join segmen abg nasz ni .. jadi ama pun join la ^^ tak salah kan sekiranya kita join untuk mengeratkan hubungan silaturrahim antara satu sama lain .?? oh ye , ini merupakan segmen kedua Abg Nasz yang ama join .. Jadi , ama nak cakap ni .. hehhe .
Kepada mereka yang dah follow ama , tapi ama tak follow lagi .. maaf ye ??? ama busy sikit .. huhuhu .. tapi jangan risau , ama akan follow korang , cuma lambat sikit je ^^ hehehhehe ..  Kepada mereka yang first time singgah blog ama yang tak seberapa ni , terserah korang la nak follow atau tidak .. sebab keputusan korang , kan ?? ama tak boleh la nak paksa paksa .. tapi if korang dah follow tu , ama ucapkan bebanyak terima kasih sebba sudi follow blog ama yang tak cantik ni .. heheheh ...
dah baca ?? ahahahah ... jangan marah ^^ heehheheh ... oke la .. sampai sini saja ..
Salam Perkenalan Dari Saya , Nur Amalina ^^
Tarikh tutup malam ni (2/4/12) tepat jam 11.00PM

p/s : if korang nak join , just klik gambar tu ^^


23 comments:

  1. As salam.........

    Singgah dari segmen yang sama...salam kenal dan jom blogwalking sama-sama...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. salam tuan tanahhh
    dtg dr segmen yg sama

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. hye... jom lepak blog deno nak? hehe:)

    ReplyDelete
  4. salam..dtg dri segmen same..sggah bw sini:)

    ReplyDelete
  5. cik lynn dari segmen yg sama...=)done follow sni...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

    ReplyDelete
  7. mama dtg cni dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  8. dtg follow cni kembali... =D

    ReplyDelete
  9. Singgah dan Follow sini :)
    Tandanglah ziarah ke Nakhoda Nurani jika sudi`
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. membalas kunjungan dr segmen yg sama... :) n follow sini blk...

    ReplyDelete
  11. balas kunjungan..dah follow ama..=)
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  12. salam :)
    dari segmen yang sama

    moh sini http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. Hai awak...
    miss z singgah sini
    jemputlah dtg blog

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. tinggalkan jejak sini...dah jd follower dah ^^

    welcome back to :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    be my follower ok ^^

    ReplyDelete
  15. balas singgahan di sini :)

    ReplyDelete
  16. TQVM follow akak... i'll follow u back.. salam ukhwah.. :)

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan .
    datang dari segmen yang sama .
    done follow you .

    jemput singgah sini yea :)
    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  18. Salam...dr segmen yg sama.
    raihan dah follow.

    jemput singgah dan follow raihan..=)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html#comment-form

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan .
    datang dari segmen yang sama .
    done follow you .

    ReplyDelete
  20. hai . dari segmen yang sama . singgah n follow sini :) feel free to visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari Segmen yang sama...

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete