Saturday, 28 April 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

Nak Join ?? Just Klik Banner Ni :)
ULASAN : hhahaha .. Ama join segmen ni sebab nak kenal dengan ramai lagi blogger kat luar sana yang ama tak tau .. ahhahaha .. kesiankan ? korang follow ama dulu , nanti ama follow korang balik :) oke ??

Nak Tag orang nie :)

30 comments:

  1. da join ^^ ppe pn, thanx tag :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  2. salam singgah. Thanks sudi join. Selamat bersegment. Dan sudah follow blog ini. Dari segment yang sama dan juga pengajur segment.

    ReplyDelete
  3. Dari segmen sama^^
    Wanieys follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh
    Salam perkenalan^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. Salam , eyda sggh cnie .
    Serius Follow Back =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. done follow sini,dtg dri segmen yg same

    ReplyDelete
  6. salam saya dtg singgah..dtg dri segmen same..serius dah follow..hikhik,,jmput ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx:)

    ReplyDelete
  7. hi , sudah follow blog ini :) follow back yee ^^
    dari segmen yang sama ...

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. slm, singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk.. awk ??

    if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy eh :

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  10. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yg same
    done follow awak :)
    jom singgah and follow blog saya :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    ReplyDelete
  13. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    Serius follow sini :)
    Serius follow back ya :)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    happy blogging :D

    ReplyDelete
  15. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    serious follow sini.

    ReplyDelete
  16. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  17. Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama , folow blog ini . follow back :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com
    @
    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  20. Salam kenalan .
    Done follow u , from the same segment .. =)
    Follow me back . Perhaps ..
    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    dah join segmen miss z tak?
    kalau belum meh join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yg sama

    dh follow

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. done follow...:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. seriesly done follow. 232. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. sy da folow awk..folow sy yea...

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  26. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan..icumm follow sini balik :)thanks follow icumm

    ReplyDelete
  28. dtg sini balas kunjungan :)
    dah follow awak ..

    ReplyDelete