Tuesday, 24 April 2012

Sejarah Tercipta I !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
Act ama nak story apa yang berlaku hari ahad(22/4).. Sejarah telah tercipta buat 
pertama kalinya , sebab ama dapat pergi event berkenaan KPOP ! terharunya !!! 
kekekekekek .. mula mula tu cam tak percaya yang ama dapat pergi dengan my lovely 
friend , tapi ... parents ama bagi pergi sebelum ama sambung study ! excited gilaaa ! 
hahahah .. sampai malam sebelum keesokkan harinya(22/4) , ama tak leyh tido ! 
kekekeke .. takdela .. ama sakit perut ~!!!! hahahah .. sume percaya yang ama excited la tu ! kekekeke .. meyh sini ama nak story ...
Tepat jam 11AM ama and az sampai kat Sungei Wang , so kitaorang bergegas ke event tu .. disebabkan ama first time pegi situ , so ama ikut je la az pegi mana .. tapi ama melilau la jugak .. so kitaorang pun sampai .. ama and az pelik , 'asal semuanya beratur ?' so , az suruh ama tanya .. ama cakap kat dia 'asal kau tak tanya ?' dia cakap 'kau nya bi ok dari aku' .. oke fine ~! ama pun pegi tanya .. ama tanya 'kenapa you all beratur' , diaorang pun cakap , 'bila sampai tengok sume orang beratur , so kitaorang pun beratur sama' takpelah , kitaorang pun beratur .. lepas tu az pergi ke depan sebab nak tanya kenapa beratur , so dia nampak perempuan melayu yang sama macam kitaorang .. dia ajak kitaorang join dia , so kitaorang ke depan sikit je ~ heheheh .. mula mula kitaorang bahasakan diri dia AKAK , tapi tak sangka yang dia SAMA umur dengan kitaorang ! so kitaorang pun berkenalan , nama dia syazana .. so , around 12PM kitaorang kene tukar barisan ! elok elok kitaorang duduk dalam aircond , kitaorang di'halau' ke luar bangunan ! perhhhh ! sabor je la ~! tapi takpelah , ama , az , syazana , jannah(kwn zana) and sapa tah lagi sorang (?) , kawan jannah bersembang pasal KPOP ... Epop event ni merupakan event Kpop pertama yang ama and zana pergi and we are excited ! hahahah .. bila turn kitaorang masuk dalam , az ajak ama pergi kedai FaceShop yang ada KHJ tu .. dia beli apa tah ? ama pun tak tau .. dari FaceShop , gerak ke EtudeHouse , kedai yang ada Shinee .. then , az adew nampak lipbam yang Shinee promote tu , cantik .. Harga pun ... terbaikkkk ! hahahahah ... bila korang dah habis pakai lipbam tu , nanti ada signature dia ^^ tapi ama tak beli la .. ama tak berapa berkenan sangat ! ehehhehe .. so , ama and az pun balik ke tempat asal ....... 
bersambung ==> SINI(akan bersambung nanti)

mula mula az nak pilih taemin(baju hijau) punya ,
tapi lepas akak yang keje kat situ cakap  

' bila adik dah abis guna , nanti ada signature dia'
aduhhh ! dia terus tukar ambik jonghyun(baju oren) punya ^^ 


No comments:

Post a Comment