Wednesday, 25 April 2012

Sejarah Tercipta II !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
korang sebelum baca entry ni , korang kena baca yang INI dulu .. hhehehehe .. dah baca ? jom sambung !

bila dah sampai tempat asal , kitaorang berlima pun bersembang ..  then kitaorang dengar KPOP fans dah menjerit jerit , kitaorang yang kat belakang ni dah tak puas hati , so ama and az mintak izin nak pergi tengok ada apa kat tempat event tu .. ohh tidakkk ~! rupa rupanya KPOP MV dipasang non-stop ! lagu baru baru , such as Shinee , CN Blue , 4 Minute , Jay Park , Shinhwa and lain lain .. pas tu ada someone kata nak interview kitaorang .. yang lain suma excited ! ama fikirkan 2 or 3 orang , tapi lima lima dia nak interview :) terbaik ! hahhaha ... tak silap , nama dia Jess or Xuan (?) ntah la .. hhahaha .. mula mula dia tanya 'you all sampai pukul berapa ?' kitaorang pun cakap la around 11AM .. then dia pelik 'kenapa you all tak sampai depan lagi?' entah ? then , dia tanya nama , umur , kumpulan mana yang kitaorang suka and sapa yang kitaorang suka .. hahhahah .. dah abis sume tu , dia mintak izin nak tangkap gambar , kitaorang pun on je la .. hahahaha .. dua gambar je .. so , lepas tu dia blah ^^ hhehehe .. then dalam 10 minit menunggu , kitaorang dah sampai kat depan .. tunggu lagi .. after 5 to 10 minit , kitaorang dah sampai kat tempat yang sepatutnya ! then tetiba 'aah..aah.. hana dul set' arghhhhh ! EunHae song : Oppa Oppa !  mula mula video asli yang keluar , then video yang dibuat oleh Shindong pulak keluar .. diaorang buat fanchant ! saya terharu sangat sangat ~! *jangan jeles* hahahha .. yela , kata ELF sejati :) *kalau az baca ni mesti dia bising!* kekeke ... then , ama , az and zana beli 5 buah buku epop chinese untuk dapatkan kupon sebabnya epop malay takde kupon :'(  hahha .. tapi takpe .. coz kitaorang happy sangat ! sebabnya kitaorang dapat macam macam ! hahahaha .. then , ama and az lepak kat KFC .. kitaorang lunch kat situ je .. kekeke .. kesiankan ?? lepas tu sambung balik kat event tu , sebabnya ada persembahan dari Ruffneckz .. diaorang persembahkan 2NE1 and Big Bang Cover dance and SJ dancer Cover .. *klik je* hahahha .. around pukul 3.50PM , kitaorang pegi Times Square .. lepak kat kedai KPOP , sampai lupa nak beli perfume Kyuhyun sebab ramai sangat ! hahhaha .. jadi ama beli keychain kecik satu then terus lepak kat MC.D .. so , ama and az bersembang jew ! hahhaa .. sampai la dekat pukul 6PM :) then kitaorang balik ke rumah ~!!! hahha .. TAMAT .. 
i'm really happy ~! thanxx to my lovely friend :)
az , ama sayanggggg kau ~!
*eeuuuuw ! nak termuntah doe*
hahhahaha ..

No comments:

Post a Comment