Saturday, 21 April 2012

Tak sabarnya !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
lamanya ama tak update blog ^^ heheheh .. bukannya apa , abang ama pinjam laptop ama .. time tu lah ama demam dan sebagainya .. meh sini ,,, ama nak story sikit ~! yeay ~!!!! hahahha .. ama tak sabar nak keluar esok !!! hehehehehhe .. tak sabar nak gi dating berdua dengan Azriena .. hahahhaha .. susahnya ama nak dapat permission dari parents ama , tau tak ?? hhuhuhu .. if ama dapat pergi , ama lega ~!!! hahahaha .. sebab selama ni mana ama pernah pergi mana mana event .. korang nak tau ama nak pergi mana esok ???? hahaha .. teenagers or Kpop fans , korang pernah maca buku EPOP tak ?? baik Epop Malay or Epop Chinese ??




Jom Serbu epop THE 1ST FAN MEETING
Gelombang KPOP Melanda! Masuk Percuma! Hanya Untuk efanz! Pelbagai aktiviti dan hadiah menarik menanti anda! Antaranya : 

  • Pemberian kupon & menang produk idol!
  • Poster besar,sticker,postcard idol untuk dibawa balik!
  • Exclusive chop getah berukiran wajah idol ! (Cassiopeia, V.I.P, ELF, Sone, B2UTY, Shawol, Hottest~ Let's shout!)
  • Pemakaian Hanbuk & sesi pengambilan foto polaroid! 
  • Pengambilan foto bersama maskot'Rilakkuma'!
  • FREE! Nikmatilah minuman percuma dari Blackball! 
  • Penayangan MV KPOP non-stop! 
  • Produk Etude House bernilai RM30 dihadiahkan! 
  • Shin Ramyun, Banana Milk free dihadiahkan!
  • FREE! Nikmatilah Shin Ramyun yang lazat! 
  • DVD filem Korea (edaran PMP Entertainment) untuk dimenangi!
  • Exclusive video Interview dari Super Junior!!! Khas untuk elf Malaysia!
  • Persembahan menarik dari Ruffneckz!
  • Free postcard untuk menulis message kepada idol! epop akan tolong kirimkan ke korea secara percuma!!
  • KPOP wall yang memaparkan photo exclusive KPOP Star dari epop! 1st in Malaysia! 
Tarikh: 22 April 2012 (Ahad)Masa: 11 pagi-8 malamTempat: KL Sungei Wang Plaza concourse
so ?? dah fikir ?? jom pergi ~!!!!! hihihihi... jok kita kasi gegar Sungei Wang Plaza ~!!!!!! hehhehe .. love KPOP ^^

No comments:

Post a Comment