Thursday, 31 May 2012

Alhamdulillah ...!

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

Kenapa dengan entri ama kali ni ye ? hurm ... meyh , ama nak story ..
Ada sekali tu , ama buat puasa sunat , tapi ..... huuhhuuh .. ama dapat 'cuti umum' pulak ! huhuhuhu .. menangis ama ! tau sebab apa ? time tu ama dah bukak puasa then nak pegi solat la kononya .. pegi toilet , then menjerit ! #paham paham je la :) tension betul ! then , bila masuk awal Rejab , asal nak puasa jew ama ada hal ..  postpone pulak .. pastu , ama nak puasa last week , tapi dapat 'cuti umum' lagi ! sabar je la .. semalam ama nak puasa , tapi ama dah 'berbuka' pada jam 6.30AM . amacam ? pelik kan ?? ama tak sahur pun .. pastu ama terjaga pukul 6.30AM tu .. ama pun bedal lah minum air , then baru tengok jam pukul berapa . ceh ! hampeh ! dah tak puasa .. tapi alhamdulillah , akhirnya ama dapat jugak puasa hari ni . kan kan ? heee ~ next nak puasa lagi la , jom join ! hahahha..







3 comments:

  1. Alhamdulillah..dpt puasa jgk..

    ReplyDelete
  2. Jom! MM pon tengah marathon ganti nih.. InsyaAllah habis ganti nak buat sunat pulak.. =)

    ReplyDelete