Tuesday, 1 May 2012

BEN ASHAARI : MAY 2012

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

If nak join , klik banner ni :)

abang ben tanya :  "Ceritakan sedikit kenapa nak berada dalam bloglist blog BenAshaari.com dan pandangn anda mengenai blog BenAshaari.com ini . "
jawapannya : "if dapat duduk dalam bloglist abg ben walupun sekejap pun tak pe :) yelah , abg ben kan blogger yang terkenal dalam dunia BLOG :) hahahhaha .. pandangan ama ??? hurm .. blog abg ben yang selalu ama bukak :) suka baca kisah kisah yang ada dalam blog tu :) heheheh ..."

Oke ke jawapan ama tu ?? hurm.......



2 comments:

  1. miss z singgah sini dari blog BA http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi.. pka join jugak.
    jemput singgah blog pka tauuu..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

    terima kasih..! :)

    ReplyDelete