Thursday, 3 May 2012

Bloglist Ama Dibuka Balikkk !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
Ama rasa dengan bloglist ama seramai 17 orang tu tak cukup :) heheheh *tamak kan ?* bukannya apa , rasa macam tak puas bila nak berBW , tapi tak ramai ! jadi , ama bukak ballik ...

*copy banner nie 


SYARATNYA :  
  • 1 . Sediakan satu tajuk entry : "Segmen 1 : Ama Mencari Bloglist Mei "
  • 2. Linkkan ke entri ini ..
  • 3. Jawab soalan ini "korang rasa blog ama nie oke ke tak ? ...  boleh tak korang sarankan cadangan atau apa apa ???" hah , senang bukan ???
 pastikan yang korang dah FOLLOW ama ! sapa yang dah join tu , ama akan masukkan korang ke "ENTRI INI" cepatttt ~! tarikh tutupnya ialah pada 4 Mei 2012 tepat jam 9.00PM .. *harap sangat ada yang join * 

No comments:

Post a Comment