Wednesday, 2 May 2012

Geramnya !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
mesti korang pelik an napa tetiba je ama geram ? hah ! macam ni ceritanya , tadi ama ber-BW , dimana blog ama pun turut serta dalam tu .. heee ~ so , ama pun tinggalkan lah jejak ama di blog blog yang lain .. ama pun follow lah sume peserta yang ada :) tetapi , yang ama tak puas hatinya , majoritinya ! setiap kali nak komen dan follow keluar lah seperti gambar di bawah nie :'( elok elok ama tengah rajin nak ber-BW , habis putus niat ama nak follow korang ! :)



Geramnya ~! *patutla ada yang bagi cadangan kat ama untuk buang word verification tu*


6 comments:

  1. akak paling x suka ada word verification.. leceh...

    ReplyDelete
  2. sama la.sakit hati betul menengoknye

    ReplyDelete
  3. ayu pun tak suka..btw ayu dah follow sini..sweet 150 ;-)

    ReplyDelete
  4. same la dik,,sis smlm pun bgitu,,hee:)

    ReplyDelete