Monday, 28 May 2012

I AM : SME artist

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
tadi ama bukak FB , then ternampak cerita yang memang ama tunggu tunggu ! hehehe .. walaupun fancam dar Hong Kong , ama tengok jugak ! sebabnya , Malaysia takkan keluarkan kot .. atau pun memang cerita ni tak keluar kat Malaysia .. #sedihnya ! ) Ama happy sangat sebab dapat tengok cerita nie .. ada part yang kelakar dan sedih .. #bagi ama lah so , ama pun layan , then ama download jugak .. tapi sebelum tu , ama kumpulkan baju baju yang nak lipat dan bawak masuk bilik :) dah sedia ? ama pun play cerita tu dan mula lipat kain .. # bangang kan ?? hahahha .. janji keje ama habis :) nak tengok ?? ada link kat bawah :) layannnn ~




4 comments:

  1. kak eza : yup .. apa yg comey nya ni ?? ahahaha :)

    ReplyDelete
  2. selalunya org yg minat artis korea ni, comei comei.. hihik :) btw, blog ni pun comel syg :)

    ReplyDelete
  3. kak eza : ahahah .. takde la .. btw , thnxx :)

    ReplyDelete