Thursday, 3 May 2012

Kenangan Yang Terindah !

 Assalamualaikum & Hye :) 
sempena entri ke 100 ini , ama nak post something yang special buat ama ! hehe .. jujur la , ama rindu sangat dengan mereka semua ! tau siapa ? meh sini nak habaq ... *cerita yang ama nak cerita ni merupakan FAKTA ! ingat ? cerita yang benar benar berlaku*


sejak ama jejakkan kaki ke dalam kelas 4 Fitrah , rasa happy sangat bab 'aku dapat kawan baru !' .. since dari tahun 2010 macam macam perkara yang berlaku .. baik yang baik mahupun sebaliknya :) biasa lah , budak budak .. kepala otak tu tak matang lagi ,, hehehehe .. antara perkara perkara 'bangang' yang ama buat ialah cerita KPOP setiap masa , belajar tu macam nak tak nak je , bergaduh dengan 'puak' lain .. 'bangang' kan ?? hahahha .... masuk tahun 2011 , masih lagi bersama dengan budak budak 4 Fitrah .. hah ! tahun 2011 lagi macam macam perkara 'bangang' ama buat ! setiap kali belajar tak habis habis cerita KPOP je dengan azriena sampai basyirah bising ! hahahha ... lepas tu kutuk cikgu tu , kutuk cikgu ni .. *jahat kan ?* yela , cikgu ni macam nak taknak je ajar , cikgu ni plak ilmu tak seberapa , cikgu ni plak pilih kasih .. macam macam ?! hahahha *jangan tiru perangai ini !* tapi kan , sejahat jahat ama pun , masih lagi belajar .. kalau dalam kelas main main , mula lah kat rumah ama belajar sungguh sungguh ! tak pun ama buat study group lepas kelas kat kantin sekolah dengan azriena , basyirah , noraini , aisyah dan lain lain ... lepas tu , macam macam lah yang berlaku ! bergaduh dengan budak ni , ama benci budak nie , sakit hati dengan budak nie ! ama tau mulut ama ni laser , faham faham je lah :) ehehehhe .. sumpah doe ! ama rindu dengan bekas bekas budak 4 Fitrah dan 5 Fitrah ! baik budak laki , mahupun perempuan .. yela , dengan budak laki pun ama ngam jugak ! heheheheh .. sampai ada yang tak puas hati bila ama rapat dengan budak laki dalam kelas .. ish ish ! ama rapat pun sebab nak belajar , oke ?? tak mo jeles jeles ! kita semua kawan !!! ohh ye , jangan lupa ye kawan kawan , pada 8 haribulan 12 tahun 2018 , kita akan buat reunionnn ! heheheh .. *lama lagi tu*
meyh sini , tengok gambar gambar & video di bawah ni .. antara gambar yang ama selalu sangat tengok !


Basyirah , Shahirah , Azriena & Me ..
-ketika jogging-
budak budak 5 Fitrah .
-semasa SPM paper Geografi-
*last day of SPM*
antara geng yang ama selalu cari pasal
*jahatkan?*
KAMI di kelas 5 Fitrah ..
MEREKA masa buat jamuan kelas 
Bersama cikgu yang tersayang ..
*cikgu belanja*
Hari Graduasi :)
KAMI 5 FITRAH !
Graduation Day 
Created by Me :)
-Miss you All-
Video Yang Dibuat Khas Oleh Nur Atiqah Ismail :)



2 comments:

  1. zaman sekolah memang zaman yg best and akan kite ingat sampai bila-2. rase mcm best je zaman akak.

    ReplyDelete
  2. @rozrozana ; hehehe .. betul tu .. kalau dulu rasa cam 'cepat la abis tingkatan 5 nie !' tapi , bila dah abis sekolah , rasa cam ' ish ! nak balik balik pegi skola' :'( *rindu !

    ReplyDelete