Friday, 18 May 2012

Learning ~

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
wahhhh ~! dah lama ama tak update blog nie :) hheheheh .. jarang dapat bukak , klu bukak pun je follow blog orang tu balik .. tak sempat nak update apa apa :) hehhehehe .. ohh ye ! hari Isnin lalu (14/5) , ama pergi rumah Az bab ada hal .. alang alang tu , pinjam Korean Book yang dia ada masa belajar dekat Korean Plaza .. Since hari tu , setiap malam dari pukul 11.00PM sampai pukul 1.00AM , ama study HanGul (Korean Language) .. hehehhe .. tak salah kalau kita belajar , kan ?? so , buat masa sekarang , ama dah tau basic korean .. dah tau huruf A(ᅡ) , U(ᅳ) , M(ᄆ) , R/L(ᄅ) , AE(ᅢ) , O(ᅩ) , dan lain lain :) ama dah tahui macam mana nak tulis dan macam mana nak baca .. thanxx to my lovely friend :) kamsahamnida chingu ! 


writed by : 아마리나

2 comments:

  1. wahh best belajar korea.takde cikgu pulak ni.jadi cikgu saya lah ! hehe

    ReplyDelete
  2. keli menari : TQ .. hahahah .. ama baru belajar .. baru seminggu belajar :) ehehheheh :)

    ReplyDelete