Sunday, 6 May 2012

Lepas Satu Ok , Satu Lagi Datang

 Assalamualaikum & Hye (V__v) 

Mata ama bengkak! dah macam
Flower Horn pun ada !

Ama mintak maaf sesangat sangat at korang sume ! last ama update hari jumaat eh ?? kan ?? hah ! actually hari jumaat tu ama dah start demam :( demam panas ! really hate it :'( lepas demam dah baik malam tu jugak mata kiri ama mula sakit .. i really don't know :( tengah elok elok ama tengok Super Sontan , Karoot Komedia dan Death tube , boleh pulak mata ni mula membengkak ! huhuhuhu .. tepat jam 1.10AM , ama tido .. pada hari berikutnya(sabtu) ama bangun , badan dah panas panas ! mata kiri tak leyh bukak ! sebab ? mataku membengkak ! waaaaa ~! :'( tak pernah pernah ama sakit mata ... *last sakit masa ama form 2* tapi mata ama takdelah bengkak macam sekarang nie :( huhuhu .. dah la bengkak , pastu air mata nie asyik keluar je .. ntah apa yang sedih pun ama tak tau .. pagi tadi , ama terjaga around pukul 4.20AM , tetiba dada belah kiri ama sakit ! macam kena tikan pun ada ! kenapa banyak sangat ujian yang ama terima ! huhuhuhuhu ~ sakit yang teramat sangat ! Allah je tau betapa sakitnya penderitaan yang ama lalui .. nak batuk sakit , nak angkat tangan sakit , nak tarik nafas dan hembus nafas pun sakit ! huhuhuuhuhuhuhu .. *doakan kesejahteraan ama ye ?*



nota kakikuku : pada mereka yang dah follow ama , ama nak cakap nie ' bila ama dah sihat ama follow korang balik ye ? sabar tau ? ' 
yang penting, tinggalkan link blog korang kat shoutbox kat sebelah tu :)

1 comment:

  1. jangan lupe makan ubat. amik vitamin c.. ;)

    ReplyDelete