Friday, 1 June 2012

Segmen 2 : Bloglist June

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
Ama tau dah lama ama tak update mengupdate blog nie.. makin lama , makin busy.. tapi nak buat camne kan ? tau tau je dah bulan Jamadil Akhir dah habis.. sekarang dah masuk bulan Rejab :) so , jum la ! ama nak buat segmen sempena bulan Rejab yang Mulia ni :) alang alang tu ama gelarkan BlogList June :) amacam ? #nampak benar merepek ! 


Amacam ?? sudi join untuk berada di BlogList June 2012 ama ???


Syaratnya : 
  • 1. Pastikan anda follow blog ini :) 
  • 2. Like PAGE ama di sini : https://www.facebook.com/NurAmalinaStoryForever
  • 3. Sediakan satu entri yang bertajuk : "Segmen 2 : Bloglist June".
  • 4. Copy & Paste Banner diatas dan Linkkan ke entri ini .
  • 5. Tagkan 2 atau 3 orang .. Anda tak dipaksa , tetapi diharuskan :) #it's up to you
Segmen ini expired pada : 1/6/12 tepat jam 10.00PM :)

No comments:

Post a Comment