Tuesday, 29 May 2012

SEGMEN 2:6 pekara tentang saya

 Assalamualaikum & Hye ^^ 


6 Perkara Tentang Saya :
  1. Ama dilahirkan oleh ibu sebagai seorang yang pemalu .. #pada mulanya tetapi , ama akan jadi gila yang teramat sangat bila korang dah kenal dan rapat dengan ama :) jadi , sapa yang nak kenal tu , korang kene tegur ama dulu ye ? sebabnya ama ni segan yang teramat sangat ! hahahaha :)
  2. Ama merupakan anak yang paling degil :) tak percaya ?? #tolong percaya :)
  3. Masa Sekolah Rendah : Ama seorang yang garang ! hampir semua budak takut sebab sapa yang degil , akan di cubit oleh ku :) #pengawas sekolah
  4. Meningkat Remaja : Ama menjadi pendiam di perkarangan sekolah , tetapi bila di kelas , i was the craziest one :) Ama seorang yang kuat membebel tak kira masa :) #malunya !
  5. Ama ada 4 orang anak sedara , 3 lelaki , 2 perempuan .. oke ? i love them so much ! everyweek datang and ama jadi sasaran diaorang bab ama selalu layan kerenah diaorang .. #baiknya ~
  6. Ama ni seorang KPOP Lovers ~ tetapi ELF sejati :) heee ~ Ama jatuh cinta dengan boyband yang popular gila tu ... Ala , Super Junior tu :) that was the facts yang ama gila KPOP ! janganlah anti kpop or kpop fans .. kitaorang tak buat salah langsung :) 

9 comments:

  1. huhu..pemalu tapi banyak ckp..ehhehe

    ReplyDelete
  2. wah2...hehe.tahnks sudi join ama...nice sharing..hehe..btw salam kenal gadis pemalu n kina dah follow blog awak.keep blogging

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama.. happy blogging...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    saya pun pemalu jugak... hihi

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yang sama. give me 1. same kite. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama :)
    garang, wow ! hheheh

    ReplyDelete
  7. were from d same segmen :) u suke kpop? haha.. same2.. Big Bang suke x? hehe
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  9. kalau garang tu sama lah

    sorry late blogwalk
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html
    saya follow sini ok

    ReplyDelete