Sunday, 27 May 2012

Segmen Eza: JALINAN KASIH SEBLOGGER

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
Nak join ? Klik Baanner !

.

Syarat Syaratnya :
1. Buat entry bertajuk "Segmen Eza: JALINAN KASIH SEBLOGGER"

2. Letak banner segmen yang tertera diatas (Tema rumput, hihik). Linkkan ke alamat entry ini.
3. Tak wajib nak follow, sebab Eza is the one yang akan FOLLOW blog korang. Nak follow blog Eza pun, sangat dialu-alukan. (Takde paksaan :D)
4. Letak Blog Eza Boom Boom, kat bloglist korang. Bagitau kat entry ye, let me know. Eza akan letak blog korang jugak kat bloglist Eza. (SPECIAL for u dearies!) Yang dah lama letak, gtau Eza jugak Eza. Mana tau Eza terlepas pandang. 
5. Nak tag rakan lain pun boleh jugak. Lagi meriah, lagi best! Leh kenal ramai kawan blogger dari seluruh Malaysia (chewah! :P)
6. Dah siap entry comel korang, boleh la hantar link blog korang kat bahagian komen entry ini.



So , ama nak tag kat korang semua ! hee ~ korang join lah ye ~ 
-Tarikh Tutup : 1 JUN 2012 pukul 11.59PM

3 comments:

  1. salam sis..

    selamat bersegmen..makaseh dtg singgah blog sy...

    segmen ni sis sent kt blog Eza Boom Boom selaku penganjur segmen. kt sini:

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/05/segmen-eza-jalinan-kasih-seblogger.html

    ReplyDelete
  2. Tengkiu dear sebab sudi join segmen Eza :) Selamat kenalan :)

    ReplyDelete
  3. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-eza-jalinan-kasih-seblogger.html

    Salam ziarah smabil follow..jom ke blog saya..
    dari segmen yang sama..baru nak round2.. ^_^

    ReplyDelete