Thursday, 31 May 2012

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWERS : BLOGGER DAN TWITTER

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

Nak Join ? Klik Banner :)
Syarat - Syaratnya :-
  • Klik sini dulu
  • Wajib Follow blog Mr. Dracula 
  • Terbuka untuk semua pemilik blogger atau twitter
  • Follow twitter Mr. Dracula ( xwajib pun , tp klo korang follow , saya follow balik )
  • xda twitter ? ble juga join
  • Letak banner gambar atas ni kat post you all. Linkkan ke blog ni ok ?
  • Pastu you tag lah 3 orang rakan2 anda dalam entry tu k tuk join segmen ni..lagi byk lagi bgs .. hehehhe
  • Bila dah join, jangan lupa pula komen bawah and bagi link anda sekali k. So senang syaa ni nak terjah you all
  • Lastly, mohon jasa baik tuan puan datuk datin cucu cicit tuk follow semua blogger yang join segmen ni. Saya akan bagi link kat bawah ni nanti k. Barulah ramai orang akan follow u nanti.

Ama nak tag pada semua pembaca entri ini ~! wajib tau ~! hahaha :)  

No comments:

Post a Comment