Wednesday, 2 May 2012

[SEGMEN] Pencarian Bloglist Empayar Fariz Reza™

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
*nak join ? klik banner ni*


Borang Penyertaan Peserta :-

  • Nama Blog dan URL blog : aMaLiNa DiARy ^^ , http://nuramalinastoryforever.blogspot.com ..
  • Nama Pena anda di blog: Ama / Amalina
  • Nama ID Facebook  : Nur Amalina (Cho Kyuhyun) *bukan page*
  • Satu Perkataan menceritakan blog saya : Terbaik !
  •  Namakan satu pahlawan islam yang anda kenali: Saidina Ali bin Abi TAlib..
  • Follow FR (ya atau tidak) : Ya ..

 Ceritakan tentang blog anda dan Tujuan anda ber-blogging :
  • Ceritakan : Merupakan blog ketiga ama selepas 2 blog dulu dah tak boleh bukak .. so ama just delete , dan buat yang baru :) Blog ni sering ama edit .. sering ke ?? hurm .. selalu la jugak ! hahahha .. 
  • Tujuan ama berblog : ama kongsi apa yang ama lalui di dunia ni .. ama kongsi lah apa jua kisah pun , baik sedih , suka , duka , gembira , kisah cinta or apa apa :) dan , if ama join apa apa segmen , kita dapat tambah kenalan .. so ? selamat berkenalan ..

*sori kalau belit belit ayat nya* heehehe

5 comments:

  1. waaaaaa........dah ubah sidebar la...nmpak lagi kemas dik (^_^) tahniah.....

    okey Surat utusan dari anda telah saya terima....sekali lagi terima kasih kerana menyertai pencarian bloglist empayar FR : )

    ReplyDelete
  2. @Fariz Reza ; hhehehe ... thnxx sebab bagi cadangan :)

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah tersenarai kat bloglis Ben Ashaari.. salam kenal. ada masa singgah blog saya.. ^__^

    http://alindanblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @alin : thnxx kak alin :)ama dah singgah plus follow skali :)

    ReplyDelete
  5. takpe....yang dah join sebelum waktu diubah tu takpe biar je...permarkahan still same.......

    ReplyDelete