Thursday, 31 May 2012

Segmen tambah followers sampai beribu !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

Nak Join ? Klik banner Ni :)
Syarat - syarat penyertaan:-
  • Follow blog ni dan like fanpage.
  • Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'
  • Copy banner dan linkkan ke entri ni.
  • Sertakan tarikh bila korang start berblog.
  • Tag rakan korang supaya mereka join dan tell mereka yang korang tag mereka.(Tak wajib)
  • Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.


Secara Faktanya , ama start berblog tahun 2010 .. blog ini merupakan blog ke-tiga selepas 2 blog dahulu dah tak boleh bukak ! #sedihhh ! 

Ama nak tag :-

24 comments:

  1. hi awk.
    pka pon join jugak tau.
    jom singgah blog pkaa..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

    tq :))

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen dan dpt followers beribu² ye. ;)

    ReplyDelete
  3. hyee . dari segmen yg sama:)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  4. hye2 ! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
  6. golek2 sini . ehee

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  7. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow sini dah lama. feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ama , same la kite . ni blog ketige sebab yg dua dah tak bole bukak . :(

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang same :)
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  9. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  11. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama..
    salam perkenalan dari dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

    lama dah tu berblog..kenapa blog yg lama tak blh buka?

    ReplyDelete
  13. hello dear..
    wewit..wewitt!
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

    follow ke 313!!
    moga blog nie terus kekal di hatinyer..lepas 2 blog xle buka..ehee

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    "Segmen tambah followers sampai beribu".

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  15. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  16. hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  18. dtg BW dr segmen yg same. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  19. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  21. DTg dari segmen yang sama

    Follow you :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  22. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete