Monday, 28 May 2012

Segmen:Misi Mencari Bloglist Jun

 Asslamaulaikum & hye ^^ 
wahhh ~ ama tak perasan langsung yang akak akma a.k.a blogger Pencinta Pink ada buat segmen . bila ama dah perasan . apa lagi , ama join lah coz akak akma dah support ama punya segmen Segmen 2 : Bloglist June .. 


Nak Join ? Klik Banner ni :)
Syarat - syaratnya :-
  • Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Misi Mencari Bloglist Jun"
  • Mestilah follower blog ini : Pencinta Pink . Bukan ape senang nak update nanti kan.
  • Copy dan paste header (diatas) dan Letak kan di dalam entry segmen ini..
  • Korang wajib jawab soalan ni : 'Blogger yang memberi korang inspirasi untuk berblog?sertakan link blog diorang okey..'
  • Dah siap ikut step 1 2 3 4 boleh lah publish dan hantarkan link entry anda di entry ini .
  • Semua yang join  bakal di masukkan ke bloglist Jun dan bloglist ini hanya kekal untuk bulan Jun sahaja.Nanti bila dah update senarai peserta korang boleh lah blogwalking okey(^_^)



Tarikh tutup:31 Mei iaitu pada jam 11 pm


  • Ama nak jawab soalan 'Blogger yang memberi korang inspirasi untuk berblog?sertakan link blog diorang okey..'
  • Blogger yang menjadi inspirasi ama ialah Abg Ben , Abg Nasz , Kak Lyssa dan dah tentu dah kak akma (Pencinta Pink) ! #jujur nih ! 

#sumenya feymes ! 

3 comments:

  1. thanx jadikan blog saya yang biasa2 ni sebagai sumber inspirasi. saya ni orang biasa saja. Huhu.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...
    miss z datang sini...
    jangan malu2 dtg blog miss z

    ReplyDelete