Tuesday, 5 June 2012

Ama Kembali Melalak !!

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
hahhha .. kelakar pulak tajuk entri kali ni :) heee ~ wahhh ~ lamanya ama tak bukak blog nie ..bukak bukak je , dah ada lebih daripada 300 followers .. TQ TQ :)

berbalik balik pada apa yang ama nak cerita .. ama betul betul mintak maaf .. sebabnya , semenjak dua  menjak nie ama layan cerita cerita SHINHWA ! hahahha .. ama dah gila  SHINHWA sampai ama terlupa yang ama ni gila SUPER JUNIOR ! kekkekeke .. hebatkan ?? selama ama tak bukak blog , ama sebenarnya cari cerita cerita atau variety show yang ada  SHINHWA  :) hee~ nak tau ? dalam masa 3 ke 4 hari , ama dah download lebih 140 video si   SHINHWA   ni .. heee ~ susah sebenarnya nak cari variety show SHINHWA , sebabnya diaorang dah veteren .. yelah , masuk tahun ni(2012) , dah 14 tahun  SHINHWA  hidup ! heee ~ one more thing , susah sebenarnya ama nak tempatkan si  SHINHWA  ni sebabnya selain SUPER JUNIOR , semua KPOP artis ama macam peduli tak peduli je .. lagunya ama layan , tapi ama macam tak nak ambik tahu sangat hal diaorang macam mana ama ambik tahu pasal SUPER JUNIOR  ni :) Jadi ... ama dah buat keputusan yang  SHINHWA  dan  SUPER JUNIOR adalah no.1 untuk KPOP :) sebabnya , dah macam macam ama tahu ! heee ~

MV VENUS :)


SHINHWA BROADCAST :)

Wallpaer phone ama !


# cerita ceritanya ialah : Shinhwa Broadcast , X-Man , X-File , Baby Sitting , Game Show , ZipZigi dan lain lain :) heee ~

1 comment:

  1. WEWITTWEWITT!
    minwoo....
    mesti melalak terkinja kinja kemain tgk dorg nie..huhu

    ain jamin barang ni mampu buat orang ketagih

    ReplyDelete