Saturday, 23 June 2012

Kembali Setelah Sekian Lamanya............

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
berhabuknya blog ama ni kan ?? hah , ini disebabkan ama takde masa nak berblog :( sedih sangat !
Jadi , disebabkan ama ada kat umah ni , bolehlah nak update blog kejap :) heee ~ Alasan yang ama
boleh berikan kenapa dah lama tak update blog ni sebabnya ama dapat sambung study kat UiTM
Alor Gajah :) hehehe .. sumpah ! ama tak bohong ! hahhaah .. buat masa sekarang , ama masuk Pra Dip.
dulu sebab ama tak berapa pandai kan ? so , dengan masuk Pra Dip. ni , ama bolehlah asah kemahiran
ama dalam subject MATH :)

DATARAN KERIS :)
Dekat 2 minggu stay kat Kolej Dang Anum , Level ULTIMATE , memang gempak la ! macam macam perangai manusia yang ama nampak :) heeee ~ meyh sini ama nak kenalkan roomate ama :)
Dang Anum a.k.a Ultimate Level :)

Ainaa Zafirah ..
Panggil dia Ainaa :)
Stay kat area Bandar Tun Razak :)
someone yang gila gila :)
happening je bila dia ada :)

Farah Hanisah ..
Just call her Farah ..
Stay area Melaka , at Tanjung Bidara ..
someone yang happy dan
dia merupakan assistant class  ..
Lagi satu roomate ama , ialah noraini .. ala , a'ai ... kawan sekelas ama dulu :) hebat kan ?? hahahha ... tak perlu ku ucapakan lagi tentang dirinya :)

sampai sini sajalah coretan kisah ku :) heee ~ ada masa , ama update lagi .. oke ?? kalau korang rasa nak men mesej ngan ama , sila jengah ke Facebook :) nampak sangat bosan , kan ?

2 comments:

  1. Belaja bersungguh-2 ye..ape-apepon...ain tag amalina :))

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-bulan-june-julai.html

    ReplyDelete