Friday, 1 June 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

 Assalamualaikum & Hye ^^ 


Syarat :
  • Follow Blog MizzsNinie, CikMun dan DrFara.
  • Like Page MizzsNinie dan DrFara.
  • Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
  • Tampalkan banner diatas di dalam entry anda.
  • Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
  • Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*

Hadiah :
  • Sebuah MP3 Player
  • Sebuah Phone Samsung
  • Sebuah Kamera Lomo
  • Button Badge K-pop
  • Inner Neck
  • 30 Bloglist Selama Sebulan
  • 10 Banner
 Mereka Di Tag :-



Tarikh : Bermula 1 Jun 2012
Tamat 31 Julai 2012 *selalu rujuk blog ni, mana tahu kalau tarikh diubah* 

5 comments:

  1. hadiah dia serious gempak habis .. tapi lama sangat lah 2 bulan :D ...

    xper nanti amer join k ...

    Saya sarankan Wan Hazel join confirm dia dpt handphone tu :D

    ReplyDelete
  2. gile GA ni. hee. best of luck. ;)

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama
    join jgk

    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    GUD LUCK:)

    ReplyDelete
  4. salam kenal...singgah dari GA yang sama.. done follow u..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. good luck :D

    join segment ni gak :D

    http://www.amercorner.com/2012/06/segmentnama-saya-superbcantikdan-cunss.html

    ada hadiah menarik ditawarkan.

    jum, penyertaan adalah terhad :D
    300 orang sahaja. sekarang dah ramai yang join. saya takut awak tak sempat pulak kan :D

    follow saya gak kalau sudi lah yer :D saya follow sini :D

    ReplyDelete