Friday, 1 June 2012

Saya Mahu Follower Tegar !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

Nak Join ? Klik Banner :)

SYARAT- SYARATNYA.. 
  • tepek GAMBAR SEGMEN nie..  *da tepek? BAGUS~ 
  • Anda mestilah FOLLOW blog Hana. ianya adalah WAJIB~
  • Buat satu Entry pasal segmen nie yang menunjukkan anda join. tak payah panjang pun takpe.
  • Korang TAK PAYAH tag kawan2 anda.. kalo nak tag pun lagi bagus. 
  • Anda semua mestilah meletakkan link penyertaan anda di kotak komen yg telah disediakan. 

Ama nak tag dekat semua pengunjung blog ama ! heee ~

Expired : 22 Jun 2012

4 comments:

  1. datang dari segmen yg sama...follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
  2. Followed here:)

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama
    dah lama follow sini
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    #kalau awak tak de SAYS,jum daftar
    dia macam nuffnang gak, bole dapat duit even dengan blog
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html

    ReplyDelete
  4. hye singgah sini !! ^^

    done follow, follow back ya :D

    dari segmen yang sama :D

    http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete