Friday, 1 June 2012

Segmen Hi Blogger

 Assalamualaikum & Hye ^^ 


Cara-cara :-
  • Tajuk entry segmen : Segmen Hi Blogger
  • Copy  banner ni dan letak kat entry segmen dan link kan ke blog ni.
  • Follow blog yang tak seberapa ni.hehe
  • Jelaskan dengan simple bagaimana dan kenapa korang pilih nama blog korang.
  • Post entry tersebut dan post link ke entry ni.

Jelaskan kenapa ama pilih nama aMaLiNa DiARy ataupun aMaLiNa PuNyA sToRy ^^ ?  
Jawapannya adalah kerana : Amalina adalah nama ama , dan bagi ama , blog ini dah ama anggap seperti diary ama yang ama selalu tulis :) diary yang bukan lagi secret ! hehehehehe ~ aMaLiNa PuNyA sToRy ? hello ? blog http://nuramalinastoryforever.blogspot.com ni milik AMALINA ~ hee ~ disebabkan ini blog ama , it's up to me la nak update story apa apa pun .. heeeee ~

5 comments:

  1. thanks sebab sudi join.
    dari tulis kat diari.best lagi tulis blog kan.huhu..

    jom singgah mereka yg lain.

    http://syuk6692.blogspot.com/2012/06/bloglist-segment-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  2. Tq sebab singgah Nakhoda Nurani. Sudah follow sini :) Salam Perkenalan...

    ReplyDelete
  3. sha dtg dr segment yang sama..done follow you..hit me back..peace hehe

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg same jgk . btw daa lame follow sini :)

    ReplyDelete