Tuesday, 21 August 2012

Tanggungjawab Yang Harus Aku Laksanakan :(

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

Kenapa ngan tajuk aku hari ni ye ?? hah ! nak tau kenapa ?? ini sebabnya :-

KLIK GAMBAR INI UTK PEMBESARAN ^^

hah ! tengoklah , time raya pun kena buat , tau kenapa ? banyakkkkkkkkk ! testnya banyak yang ama tak buat lagi .. susah tu , tak payah cakap la .. tapi , macam mana sekalipun , ama tak boleh merungut , kan ? kena buat gak , sebab ama kan belajar . ye x ?? kena lah siapkannn ! hehehhe :)

Sunday, 19 August 2012

Selamat Hari Raya ^^


 Assalamualaikum & Hye ^^ 


Dengan kesempatan yang ada ni , saya ..... Nur Amalina Bt Jaini ingin meminta :
  • Ampun dan maaf andainya aku ini…
  • Terkasar bahasa dalam bicara
  • Tersilap bicara semasa bersama
  • Termarah yang tak kena tempatnya
  • Tertanya tak tentu hala..
  • Tersasul yang tak sengaja
  • Terpukul kat mana-mana
  • Terpekik kuat di telinga
  • Terhantuk terketuk di kepala
  • Terpinjam terambil harta & benda
  • Termoody tak semena-mena
  • Terumpat bila ada cerita,
  • Teremail benda yang tak sepatutnya kau terima
  • Termacam-macam yang kena-mengena.. ,,
  • Di hari yang mulia sepuluh jari ku hulurkan semua,
  • Memohon kemaafan atas segala dosa yang ada
  • Kerana aku masih bernama manusia
  • Pastinya tak lepas membuat dosa
Semoga dimaafkan,
Salam Aidil Fitri Maaf zahir & Batin





Friday, 3 August 2012

Ama Kembali Lagi .... !

 Assalamualaikum & Hye ^^ 
Wahhhh ! dah lama ama tak on blog kan ?? sunyi sepi je blog ama ni bila ama takde :'( 
huhuhuuhuh .. tacink ngan korang ! kekekke :P ohh ye , korang semua apa khabar ? 
sihat tak ?? perh ! memang terasa lama betol bila ama tak menjengah blog ni ! hahhha .. 
dah ready ke nak raya ?? hehhehe .. puasa penuh tak ?? hhahaha .. alhamdulillah if penuh ! 
if tak , jangan risau .. dah adat kita sebagai seorang perempuan . kita kan istimewa di sisi-NYA ? betul tak ?? hehhehe .. nak cakap apa lagi ek ?? ama jadi kekok pulak nie :)
#termerepek sebentar