Monday, 24 September 2012

Nothing Special

  Asssalamualaikum & Hye ^^  

korang suma apa khabar ??? dah lama ama x bukak blog ni sampai dah jadi lain ! omeygeod ! i just panic actually ! hahhaha .. lama gila ama x spend time ngan bloggg ! uhhuhuhuhu .. ohh ye , this week merupakan revison week , and ama balik study at umah . actually , ama nk balik melaka balik hari khamis ni , but .... my mom will go to kursus . erhh ! dengan keras kepalanya ama kata nk blik la jugak hari khamis tu ! but bila ibu suruh ama fikirkan pasal abah and adik , xde sapa nk jga hantar or ambik adik , ok fineee ! nk harapkan alang , jawabnya x balik la ! jd , ama mbik keputusan stay kat umah smpai ibu balik dr kursus .

Saturday, 1 September 2012

Busy-ing !


 Assalamualaikum & Hye ^^ 

firstly ama nk say sorry coz dah lama gila tak update blog ni . blog ama pun dah kurang menarik coz since sambung study , takde masa nak uruskan blog nie . mula mula fikir ama nak delete je blog nie , tapi bila difikirkan balik , ama sayang kat blog nie , asenya dah ramai sangat blogger yang ama kenal . jadi , ama nk mintak maaf sebab lepas ni ama mungkin tak update blog coz start busy . next week ama dah start ada forum for whole week , then ada presentation on a second week , then , confirm ada test math , however , there always have a revision week for a week . pejam celik pejam celik , tak lama lagi dah nak final exam ! so , ama kena study betul betul supaya ama dapat sambung study ke dip . doakanlah yang terbaik untuk ama dan kengkawan ama ye ?? for those yang doakan tok ama dan kengkawan ama , ama ucapkan ribuan terima kasih di atas kebaikan korang ~