Saturday, 1 September 2012

Busy-ing !


 Assalamualaikum & Hye ^^ 

firstly ama nk say sorry coz dah lama gila tak update blog ni . blog ama pun dah kurang menarik coz since sambung study , takde masa nak uruskan blog nie . mula mula fikir ama nak delete je blog nie , tapi bila difikirkan balik , ama sayang kat blog nie , asenya dah ramai sangat blogger yang ama kenal . jadi , ama nk mintak maaf sebab lepas ni ama mungkin tak update blog coz start busy . next week ama dah start ada forum for whole week , then ada presentation on a second week , then , confirm ada test math , however , there always have a revision week for a week . pejam celik pejam celik , tak lama lagi dah nak final exam ! so , ama kena study betul betul supaya ama dapat sambung study ke dip . doakanlah yang terbaik untuk ama dan kengkawan ama ye ?? for those yang doakan tok ama dan kengkawan ama , ama ucapkan ribuan terima kasih di atas kebaikan korang ~ 


No comments:

Post a Comment