Wednesday, 10 October 2012

Kenangan Kami

 Assalamualaikum & Hye ^^ 

ama nak share video yang dibuat oleh Farid dan juga Abg Isa :) tebaik lah ! video tu merupakan kenangan kitaorang buat selamanya lah ~! hahahha . meyh sini tgk :')

video

Monday, 8 October 2012

Syukur Alhamdulillah ..

 Assalamualaikum & Hye ^^

maaflah ye if dah lama sangat ama tak jenguk blog ni :'( sedih jugak sebenarnya bab dah lama x update and join segmen . tapi nak buat camne , ama kene tunaikan taggungjawab ama as a student :') alhamdulillah :) ama bersyukur ke hadrat Ilahi sebab segalanya dah tamat ! sepanjang 4 bulan di UiTM Melaka macam macam yang dah terjadi tapi alhamdulillah , ama dapat tempuhinya :) ohh ye , korang tengoklah gelagat classmates yang gila gila ni :) btw , ama happy sebab kenal dengan korang :) thnxx for being my friend and sorry if selama kita kenal , ama ada salah :) love you all lah ! 



Hero 1E :)

Hero 1E :)

Wirawati 1E :)

Budak Hot 1E :)

Mereka :)