Monday, 8 October 2012

Syukur Alhamdulillah ..

 Assalamualaikum & Hye ^^

maaflah ye if dah lama sangat ama tak jenguk blog ni :'( sedih jugak sebenarnya bab dah lama x update and join segmen . tapi nak buat camne , ama kene tunaikan taggungjawab ama as a student :') alhamdulillah :) ama bersyukur ke hadrat Ilahi sebab segalanya dah tamat ! sepanjang 4 bulan di UiTM Melaka macam macam yang dah terjadi tapi alhamdulillah , ama dapat tempuhinya :) ohh ye , korang tengoklah gelagat classmates yang gila gila ni :) btw , ama happy sebab kenal dengan korang :) thnxx for being my friend and sorry if selama kita kenal , ama ada salah :) love you all lah ! 



Hero 1E :)

Hero 1E :)

Wirawati 1E :)

Budak Hot 1E :)

Mereka :)

1 comment:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete