Thursday, 26 December 2013

Holiday ♥

Assalamualaikum & Hye ^^

maaflah ye ? lambat pulak update kisah 'berjalan' aku yang tanpa dirancang pada 22 dan 23 aribulan 12 :) hihihi . pegi mana ? haih ~ tak jauh pun. gi cameron highland je. huhuh. itu merupakan kali kedua aku menjejakkan kakiku di sana :) hahahha. macam macam yang dah berubah dan aku makin tua :) tak mampu dah nak membebel silalah tenguk gambar yang akan ku 'lekatkan' di sini :) kalau taknak tenguk, tidak mengapa ♥

 














Tuesday, 17 December 2013

Nonsense ※

Assalamualaikum & hye ^^

Masuk je hari ni,tinggal 2 hari je kelas . Muahaha . This semester ama tak ada mood nak belajar langsung . Asyik homesick je memanjang . Quite teruk sebenarnya . Hahaha . Tu lah,ada kelas sebulan sebelum cuti krismas . Memanglah homesick. Dah tu,cuti lama plak tu . Gila tak suka ? 2 minggu beb ! Muahaha ♥ dah dah . Sampai sini je updatenya sebab ama ada kelas jak lagi . Hihi . Bye ~ Assalamualaikum ♡

Saturday, 14 December 2013

T.A.F ♡

Assalamualaikum & hye ^^

Pada 13/12/13 merupakan kenangan bagi kami . Oh ye,by the way,T.A.F for this post bermaksud Triple A Forever. Kenapa TRIPLE A ? Sbb nama kitaorang bermulah dengan capital A. *Amalina.Aisyah.Azriena* hahaha. Semalam,sampai kat TBS je diaorg pickup aku,then pegi breakfast kat mamak and lepaking di Jusco Aeon Cheras Selatan. Memang best gila ! Dengan adanya barang kenangan seperti gambar yang kitaorang snap kat booth dengan baju yg ada,insyaallah,akan mengeratkan lagi perhubungan kami as SAHABAT hingga ke akhir hayat ♡ insyaallah . Semoga kita takkan berubah antara satu sama lain dan kita kan sentiasa contact . Ok triple a ku ? ♡ hihi #Sayang #korang #berdua :*

Thursday, 14 November 2013

Wajah Baru !

Assalamualaikum & Hye ^^ 


Seperti yang anda semua lihat ... header blog ini telah bertukar wajah sekali lagi ... hihihi . ini merupakan wajah header yang ke....hmmmm.. tak ingat la pulak. hihi . gambar header lama yang ada kat lappy ni hanya ada 2 je . yelah. lappy dah format kan . huhuhu . inilah wajah wajah header yang dulu .. sekarang pun dah pukul 2.30am . so,ama ucapkan...SELAMAT MALAM wahai blogger yang ku sayangi ! hihiihih :*



Wednesday, 13 November 2013

Random Post [KPOP]

Assalamualaikum & Hye ^^


haahhhh ! for those yang minat KPOP tu,luangkan lah masa anda sekejap.. ye ye ?? ama just nak minta tolong kat anda semua untuk vote artis kegemaran anda ! cepattt ! tinggal 9 hari je lagi ! hihihi .. Keep Voting ! Just votee for your favorite KPOP star di link ini -> http://mama.interest.me/visite?s=1382600289891 … *vote...vote..vote..* #Shinhwa #GD #Seungri #Shinee

Keputusan Terkini [12/11/13]

※ Tak Sedia ※

Assalamualaikum & Hye ^^
Untuk tajuk entry kali ini,adalah berkenaan dengan 'Cuti Semester yang HAMPIR TAMAT'... Wooooo ! *cuak* Dah ready ke nak sambung belajar kembali selepas cuti panjang walaupun tak panjang mana.. hihihi. Cuti pun hanyalah 6 minggu.. huhu. Disebabkan ama tak dapat kolej on the next sem,ama rasa risau sikit. Iyalahh... 1st time tak dapat kolej,umah sewa pun i tak cari lagi.. adoiii... beban weeeiii... beban.. on the next sem jugak,ama akan start mohon pinjaman PTPTN . Huhuhu.. so..ama jadi sedikit nebes and takut.. takut i tak leyh saving and takut i tak leyh kawal diri i if i stay luar . Banyak dugaan weiii kalau stay luar.. hoho. Disebabkan next week dah nak sambung belajar,ama dah buat checklist in my phone.. hehehe. Hope takde pape lah yang kurang.. hihi . Thats all for today... Selamat malam and doakan supaya ama cepat sembuh ye ? #demam

Tuesday, 12 November 2013

Teruskan Perjuangan !

Assalamualaikum & Hye ☆
Alhamdulillah. Selepas pelbagai perkara yang menimpa ama,ama dapat harungi segalanya dengan tabah . Kini. Ama mampu berdiri tanpa 'mereka' yang bergelar 'pakwe','boyfriend','teman rapat' dan lain lain . Hihi. Bukannya apa.. dengan adanya mereka ini,mereka membuatkan ama jadi tak menentu . Dengan perasaan hati yang meroyan je . Hahahah. Dan dengan ini,ama ambil keputusan untuk tidak bercinta selagi ama tak graduate ! Yup .. that was my wish and hope that i made in the special month for me ! ♡

Saturday, 9 November 2013

Penat ♧

Assalamualaikum & Hye ☆
Kenapa ama update pepagi buta ni ? Hah ! Amacam ? Comelkan background untuk blog ama kali ini ? ♥ Hihihi.. sebenarnya,ama sibuk mengedit header untuk blog ni. Tapi itu lah...tak siap siap lagi. Disebabkan sekarang pun dah pukul 5am,baik tidur sekarang. Yelahkan? Dah alang alang dapat 'hadiah' dari ALLAH S.W.T tu,baik ama gunakan dengan sebaik mungkinnya...pun...kan?♪Lalalalalala ♬ Malam nanti nak sambung lagi setelkan header baru . Hihihi. So ? Selamat malam sayang sayang ku ! ♥ Assalamualaikum pengakhir bicara..

Friday, 8 November 2013

Kembali mengaum !

Assalamualaikum and hye ♡
Lama sangat ama tak bukak blog ini. Hahaha . Biasalah. Walaupun sekarang tengah cuti semester,tapi ama rasa cam tak sempat. Haha. Almaklumlah,bila dah dapat cuti lama,kejenya nya tiiidddooooo aje .. lalalala ♬ hahaha . So ? Tak lama lagi ama akan masuk U balik,just wish me luck for the next semester ! Insyaallah ! Aminnn ♡