Tuesday, 14 May 2013

Dulu lain.. Sekarang lain..

Assalamualaikum & Hye ^^

lamanya x update :) muahaha .. sorilah .. kalau ama on blog pun,ama just blogwalking ke blog blog korang je :) ehhehehe ... oh ye ? "dulu lain,sekarang lain" ? hah ! apa maknanya ye ? hhehehhe .. For those yang dah lama kenal ama dari this blog,mesti korang tahu yang dulu ama hanya tergilakan pada satu group kpop je ! anyone know ? Big Bang ? nahhh ! TVXQ ? bukan... ish ! SUPER JUNIOR la ! hahahah :) disebabkan dah lama ama 'setia' dengan Super Junior,ama sekrang beralih ke group lain pulak .. tak bermakna ama 'curang' dengan diaorang,cuma group yang sekarang ama suka ni hebat sangat ! serious ! They are SHINHWA ! yup ! SHINHWA bermaksud myth or legend ! oh ye .. sekarang ni ama tengah layan diaorang punya concert :)


♥ Shinhwa Grand Tour 2012 in Seoul The Return ♥

Tuesday, 7 May 2013

SEGMEN REVIEW PERCUMA

Assalamualaikum & Hye ^^ 

Klik banner untuk JOIN !
tengah malam ni ama saja besarkan mata untuk luangkan masa yang tak berapa nak busy ni join segmen adik Nur Raihanah Bt Abd.Jalil :) Syaratnya senang sangat :)
Expired date : 9 MAY 2013 , 1:07 AM


Sunday, 5 May 2013

Yesung Enlistment

Hye ^^

Super Junior Kim jong Woon atau lebih dikenali sebagai Yesung akan memulakan khidmatnya sebagai seorang pelatih tentera pada hari ini(KST) -6/5/13- arhh sedihnya ! lepas ni takkan nampak update dan selca's dengan Super Junior member di 
twitternya lagi -> https://twitter.com/shfly3424



           







E.L.F Will Miss Him ! EL.F Will Wait for Him ! 
#기다릴게김종운 #WeWillWaitKimJongWoon

[Kenangan] Hangout with bestie !

Assalamualaikum & Hye ^^
oh ye .. semalam(4/5/13) ama pergi hangout dengan membe .. wahhh ! rindu sangat ! ama ingat ramailah yang join, tapi sayang .. hanya 7 orang je - me,azriena,aisyah,aini,paan,mirza & alif- takpe.. kami paham .. yang lain sumanya ada hal.. ada yang tak balik dari tempat study lagi .. kan ? so.. kami berenam gerak ke The Mines dulu.. alif? jumpa kat sana terus .. ahhaha .. kami merempit di petang hari ! amacam ?! ada beran ? kekek .. *gurau* bila kitaorang dah parking moto,tempat pertama yang kitaorang pergi adalah toilet ! selekeh kan ?! hahah .. pergi pun bab masing masing betulkan tudung .. yelah,naik moto,pakai helmet .. habis suma tudung dah senget benget ! *terutama sekali si ecah* hahaha.. then,kami pusing pusing tempat yang sama , sampai 2 kali ! tau kenapa ?! sebabnya kitaorang tak tahu nak buat apa ! haahha .. dah tu,kitaorang pergilah food court,kononnya nak makan.. pusing punya pusing,kitaorang naik atas balik pergi beli tiket wayang.. 6 orang R90.. wayang kitaorang mula pukul 5.45pm. kitaorang tengok cerita OBLIVION..
hah ! lamanya ! apa lagi,kitaorang pun pusing lagi sekali kat food court untuk makan . hahahahah.. time tu baru betul makan ! time tu tak silap dekat pukul 2.30pm jugak lah .. makan punya makan dah dekat pukul 3.15pm.. sambil makan tu,sempat lah tangkap gambar *buat kenangan*


then,kami pun teruskan agenda kami .. kitaorang ada 2 pilihan antara karaoke dan bowling ? so,pilihan kami adalah bowling .. 7 orang RM115 untuk 2 game.. mak ai ! banyaknya ~ takpelah.. janji sumanya happy :) walaweh ! jahanam aku men boling .. 1st game oke lah lagi, masuk 2nd game hancur ! asyik masuk longkang je :'( hhuhuhu .. sambil kitaorang main,sambil tulah kami tangkap gambar :)

main punya main,dah sampai penghujungnya .. kitaorang men sampai pukul 5.30pm.. dan pemenangnya ialah ?! korang rasa sapa ?! hahah .. kitaorang main dua side .. lelaki vs lelaki,perempuan vs perempuan.. lelaki,pemenangnya......... alif(budak pakai spek) ! perempuan pemenangnya ialah............azriena(budak yg pakai inner hitam) ! then tiba masanya kami tengok wayang ! sharp pukul 5.50pm macam tu,kitaorang pun masuk... ama target citer tu habis pukul 7.15pm,lastly citer tu habis dekat pukul 8pm ! bayangkan lah,kitaorang ni tak pernah keluar sampai malam,masing masing punya phone ada miskol dari rumah/ibu/ayah :) sumenya kene perli 'dah tak jumpa jalan balik ke ?'.. hahha .. for the last time kitaorang lepak depan 'TheFaceShop',kitaorang tangkap gambar ... ingatkan nak tangkap gambar bertujuh or berenam,tapi alep dah bla dulu .. paan pulak malu .. mirza ? dia yg capturekan gambar .. so ? this is our memories ! :')


Assalamualaikum .





Segmen: Tingkatkan follower ke-xxxxx by N.A.D.I.A

Assalamualaik & Hye ^^ 

Klik Banner utk JOIN ! 

ama join segmen lagi ! oh ye .. segmen ini baru je bermula dan akan berakhir sebulan kemudian .. ini bermakna,segmen ini akan berakhir pada 5/6/13 :) lama tu ! objektif segmen ini adalah untuk meningkatkan jumlah kenalan follower anda.. Jemput seluruh blogger yang anda kenal dan saling bertukar kenalan dengan join segmen ini ! Oh ye.. followers ama sekarang hanya 402 :) hehehe ..

Syarat-syaratnya senang je :-

  • Follow blog yaya (yang dah follow skip step nie) PENAMBAHAN!! follow cik Sponsor dan tekan:::
  • buat entry bertajuk "Segmen: Tingkatkan follower ke-xxxxx by N.A.D.I.A"
  • tempek banner di atas dalam post beserta backlink ke sini
  • nyatakan jumlah follower terkini
  • publish dan komen link entry dalam entry ini(komen tempat lain yaya tak terima)
"Amaran! jangan padam entry sampai tamat.. hehehe nanti susah orang nak pergi blog awak.. Sekian yaya harap ada yang sudi join memeriahkan segmen saling berkenalan"