Tuesday, 14 May 2013

Dulu lain.. Sekarang lain..

Assalamualaikum & Hye ^^

lamanya x update :) muahaha .. sorilah .. kalau ama on blog pun,ama just blogwalking ke blog blog korang je :) ehhehehe ... oh ye ? "dulu lain,sekarang lain" ? hah ! apa maknanya ye ? hhehehhe .. For those yang dah lama kenal ama dari this blog,mesti korang tahu yang dulu ama hanya tergilakan pada satu group kpop je ! anyone know ? Big Bang ? nahhh ! TVXQ ? bukan... ish ! SUPER JUNIOR la ! hahahah :) disebabkan dah lama ama 'setia' dengan Super Junior,ama sekrang beralih ke group lain pulak .. tak bermakna ama 'curang' dengan diaorang,cuma group yang sekarang ama suka ni hebat sangat ! serious ! They are SHINHWA ! yup ! SHINHWA bermaksud myth or legend ! oh ye .. sekarang ni ama tengah layan diaorang punya concert :)


♥ Shinhwa Grand Tour 2012 in Seoul The Return ♥

2 comments: