Sunday, 5 May 2013

[Kenangan] Hangout with bestie !

Assalamualaikum & Hye ^^
oh ye .. semalam(4/5/13) ama pergi hangout dengan membe .. wahhh ! rindu sangat ! ama ingat ramailah yang join, tapi sayang .. hanya 7 orang je - me,azriena,aisyah,aini,paan,mirza & alif- takpe.. kami paham .. yang lain sumanya ada hal.. ada yang tak balik dari tempat study lagi .. kan ? so.. kami berenam gerak ke The Mines dulu.. alif? jumpa kat sana terus .. ahhaha .. kami merempit di petang hari ! amacam ?! ada beran ? kekek .. *gurau* bila kitaorang dah parking moto,tempat pertama yang kitaorang pergi adalah toilet ! selekeh kan ?! hahah .. pergi pun bab masing masing betulkan tudung .. yelah,naik moto,pakai helmet .. habis suma tudung dah senget benget ! *terutama sekali si ecah* hahaha.. then,kami pusing pusing tempat yang sama , sampai 2 kali ! tau kenapa ?! sebabnya kitaorang tak tahu nak buat apa ! haahha .. dah tu,kitaorang pergilah food court,kononnya nak makan.. pusing punya pusing,kitaorang naik atas balik pergi beli tiket wayang.. 6 orang R90.. wayang kitaorang mula pukul 5.45pm. kitaorang tengok cerita OBLIVION..
hah ! lamanya ! apa lagi,kitaorang pun pusing lagi sekali kat food court untuk makan . hahahahah.. time tu baru betul makan ! time tu tak silap dekat pukul 2.30pm jugak lah .. makan punya makan dah dekat pukul 3.15pm.. sambil makan tu,sempat lah tangkap gambar *buat kenangan*


then,kami pun teruskan agenda kami .. kitaorang ada 2 pilihan antara karaoke dan bowling ? so,pilihan kami adalah bowling .. 7 orang RM115 untuk 2 game.. mak ai ! banyaknya ~ takpelah.. janji sumanya happy :) walaweh ! jahanam aku men boling .. 1st game oke lah lagi, masuk 2nd game hancur ! asyik masuk longkang je :'( hhuhuhu .. sambil kitaorang main,sambil tulah kami tangkap gambar :)

main punya main,dah sampai penghujungnya .. kitaorang men sampai pukul 5.30pm.. dan pemenangnya ialah ?! korang rasa sapa ?! hahah .. kitaorang main dua side .. lelaki vs lelaki,perempuan vs perempuan.. lelaki,pemenangnya......... alif(budak pakai spek) ! perempuan pemenangnya ialah............azriena(budak yg pakai inner hitam) ! then tiba masanya kami tengok wayang ! sharp pukul 5.50pm macam tu,kitaorang pun masuk... ama target citer tu habis pukul 7.15pm,lastly citer tu habis dekat pukul 8pm ! bayangkan lah,kitaorang ni tak pernah keluar sampai malam,masing masing punya phone ada miskol dari rumah/ibu/ayah :) sumenya kene perli 'dah tak jumpa jalan balik ke ?'.. hahha .. for the last time kitaorang lepak depan 'TheFaceShop',kitaorang tangkap gambar ... ingatkan nak tangkap gambar bertujuh or berenam,tapi alep dah bla dulu .. paan pulak malu .. mirza ? dia yg capturekan gambar .. so ? this is our memories ! :')


Assalamualaikum .





4 comments:

  1. best tk cite tu?? kalau best nak tgk.. ^_^

    ReplyDelete
  2. cite boring tah pape~~ siap ade org nangis lg~~hahahah menang??? tipis jer~~haahhaha :P

    ReplyDelete
  3. @afaz bagi aku oke la .. xde la boring sangat :) ecah ar,tak menahan betul ! boleh lak nangis ! tah pape :)

    ReplyDelete