Friday, 3 May 2013

'Kerja'ku yang merepek ! =.=

Assalamualaikum & Hye ^^ 

Ama dah bosan yang teramat sangat ! huhu . kesian kan ? dari balik cuti sem haritu(13/4) sampai lah sekarang,ama mengganggur je .. dok umah pun xde buat pape.. 'kerja' tetap ama adalah menjalankan perniagaan dan menyelesaikan kes :) nampak tak propa kat situ ?! heheh .. xdelah.. ama habiskan cuti sem ni dengan main game kat facebook je .. hehehhe .. game idaman adalah game 'My Shop' dan juga 'Criminal Case'.. hahhah ... macam budak budak ! nanti,bila dah masuk sem baru,jawabnya terabai lah game ama ni ~ hehhehe .. #bosan

Gambar Hiasan

Gambar Hiasan

2 comments:

  1. kte kgsung xminat men game..
    xkisah la kat hp, fb , or lappy..hehe
    tp klu org yg layan game, mmg susah nk stop kn..
    kte ada kwn yg mmg giler game

    ReplyDelete
  2. @Mysara Ab Rahman ; ye ke ?! hahahh .. sekejap je pon .. nt lame lame,boring =.=

    ReplyDelete