Wednesday, 13 November 2013

※ Tak Sedia ※

Assalamualaikum & Hye ^^
Untuk tajuk entry kali ini,adalah berkenaan dengan 'Cuti Semester yang HAMPIR TAMAT'... Wooooo ! *cuak* Dah ready ke nak sambung belajar kembali selepas cuti panjang walaupun tak panjang mana.. hihihi. Cuti pun hanyalah 6 minggu.. huhu. Disebabkan ama tak dapat kolej on the next sem,ama rasa risau sikit. Iyalahh... 1st time tak dapat kolej,umah sewa pun i tak cari lagi.. adoiii... beban weeeiii... beban.. on the next sem jugak,ama akan start mohon pinjaman PTPTN . Huhuhu.. so..ama jadi sedikit nebes and takut.. takut i tak leyh saving and takut i tak leyh kawal diri i if i stay luar . Banyak dugaan weiii kalau stay luar.. hoho. Disebabkan next week dah nak sambung belajar,ama dah buat checklist in my phone.. hehehe. Hope takde pape lah yang kurang.. hihi . Thats all for today... Selamat malam and doakan supaya ama cepat sembuh ye ? #demam

No comments:

Post a Comment