Thursday, 26 December 2013

Holiday ♥

Assalamualaikum & Hye ^^

maaflah ye ? lambat pulak update kisah 'berjalan' aku yang tanpa dirancang pada 22 dan 23 aribulan 12 :) hihihi . pegi mana ? haih ~ tak jauh pun. gi cameron highland je. huhuh. itu merupakan kali kedua aku menjejakkan kakiku di sana :) hahahha. macam macam yang dah berubah dan aku makin tua :) tak mampu dah nak membebel silalah tenguk gambar yang akan ku 'lekatkan' di sini :) kalau taknak tenguk, tidak mengapa ♥

 














Tuesday, 17 December 2013

Nonsense ※

Assalamualaikum & hye ^^

Masuk je hari ni,tinggal 2 hari je kelas . Muahaha . This semester ama tak ada mood nak belajar langsung . Asyik homesick je memanjang . Quite teruk sebenarnya . Hahaha . Tu lah,ada kelas sebulan sebelum cuti krismas . Memanglah homesick. Dah tu,cuti lama plak tu . Gila tak suka ? 2 minggu beb ! Muahaha ♥ dah dah . Sampai sini je updatenya sebab ama ada kelas jak lagi . Hihi . Bye ~ Assalamualaikum ♡

Saturday, 14 December 2013

T.A.F ♡

Assalamualaikum & hye ^^

Pada 13/12/13 merupakan kenangan bagi kami . Oh ye,by the way,T.A.F for this post bermaksud Triple A Forever. Kenapa TRIPLE A ? Sbb nama kitaorang bermulah dengan capital A. *Amalina.Aisyah.Azriena* hahaha. Semalam,sampai kat TBS je diaorg pickup aku,then pegi breakfast kat mamak and lepaking di Jusco Aeon Cheras Selatan. Memang best gila ! Dengan adanya barang kenangan seperti gambar yang kitaorang snap kat booth dengan baju yg ada,insyaallah,akan mengeratkan lagi perhubungan kami as SAHABAT hingga ke akhir hayat ♡ insyaallah . Semoga kita takkan berubah antara satu sama lain dan kita kan sentiasa contact . Ok triple a ku ? ♡ hihi #Sayang #korang #berdua :*