Thursday, 2 January 2014

Farewell

Assalamualaikum & Hye ^^


sebelum ama nak bercerita, HAPPY NEW YEAR ataupun SELAMAT TAHUN BARU ama ucapkan untuk semua blogger dan juga pembaca blogku ini !  hahahha. Dah masuk tahun 2014 dan  umur masing masing pun dah meningkat. walau macam mana pun, azam mana yang tak tercapai lagi, berusaha lah ye ? hihiihhi. TAMAT abaout NEW YEAR. meyh sini nak bercerita :)

          petang semalam(1/1/14) berlakunya satu event yang tak seberapa di antara kami(kawan). saja je nak bagi gempak ~ ihhihihi. sebenarnya, plan nak lepak petang hari di 'The Park' Alam Damai ni plan ama. semuanya sempena Aisyah(bertudung pink) yang akan mulakan latihan di PULAPOL.. ala ~ yang dekat Jalan Semarak tu .. hihihihi . as konstabel ? kot .. hahah . mesti korang akan cakap 'ala. sekejap je tu. nanti balik boleh jumpa.' hmmm. bukannya apa, si Aisyah tu akan membuat latihan selama 6 bulan. tah bila pulak cutinya. no phone at all. huhuhu . #TAF akan dububarkan ! hahahah. gurau je. lagipun, sementara kami masih ada kat cheras, apa salahnya kitaorang cipta satu memori yang sangat indah di permulaan awal tahun. ye tak ? hahahah  pertemuan ini dihadiri oleh eykaa(pakai selendang), husaini(pakai cap), wan(kawan husaini), azriena(bertudung hitam) dan hidayah(bertudung purple without spek). hahaha

<- ini merupakan kek yang khas 'dibuat' oleh kami berdua(aku dan azriena). hahahah . khas dibuat di kedai ! after that, kitaorang lepak lepak, tangkap gambar and sembang pasal perkara yang sudah. hahaha. pasal sekolah dulu. hahahah. tak sangka yang kami semua dah TUA ! *tua lah sangat* (^_^)




 

terima kasih buat mereka yang sudi hadirkan diri pada hari semalam. walaupun makan tak semahal or tak sedap ke apa, terima kasih ♥ SEMOGA PERSAHABATAN KITA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT. 
AMIN ~ INSYA ALLAH



1 comment:

  1. ko ske ltak name ak last skli en~~stress btol~~+_+ hahahahah

    ReplyDelete