Sunday, 2 March 2014

Outing w/ le roomates ♡

Assalamualaikum & Hye ^^

Perkara yang kami lakukan hari ini(02/03/14) adalah hangout or menggila sebelum study week(17/3) bermula.. hahaha... nampak tak keakraban kami ? *poyo* hewhewhew... tudung kuning tu eycha namanya, bertudung putih yang bercorak bunga ain, manakala yang free hair itu adalah sya :) tempat yang kami tuju pada hari ini adalah Mahkota Parade dan Dataran Pahlawan. Fuhhhh ~ kami sungguh penat ♡ hehehe. Penat berkaraoke ! Hahahaha.. serious la, aku rasa fun sangat sangat.. hilang sume stress tapi citer dia sekarang assignment aku berlonggok ngan presentation tak buat lagi.. alllaaaaa ~ hahahahha. Bye2 :*

Saturday, 1 March 2014

New Header :)

Assalamualaikum & Hye ^^

bukak blog je terus update. hohoho.... saja nak update new header :* mula mula edit dulu kan ? dah penat edit, header ni yang simple bagi ama :)

then header ni . tambah sikit daun daun kering :) hahahah.. 
last last ama 'touch-up' sikit header ni .. hahahahah.. hasilnya adalah......